Staur Fjellbakeri er en ledende produsent av bakeri-produkter i Norge, med omlag 40 ansatte. Vi leverer en rekke produkter til dagligvaremarkedet, til matkasser og storhusholdning. I vårt sortiment finner du blant annet steinovnsbakte pizzabunner, nanbrød, pitabrød, fersk pizza og frossen pizza.

Fjellregionen fra Røros til Alvdal er kjent for sin tradisjonsrike matkultur. Vi har gjort nytte av lokal kunnskap i jobben med å lage god mat med moderne smaker. Som nabo til Forollhogna nasjonalpark er det naturlig for oss å tenke renhet, naturlige råvarer og kvalitet i alt vi foretar oss. Løpende interne og eksterne kvalitetsrevisjoner, herunder BRC-sertifisering, omhandler alle rutiner i produksjonen, slik at våre kunder kan være trygge på at produktene vi leverer holder høy kvalitet.

Vi søker et verdiskapende samspill mellom kunder, leverandører, medarbeidere og lokalsamfunnet. Vi er fokuserte på at vi har et medansvar for samfunnet rundt oss. Å ivareta samfunnsansvar, fellesskap og arbeidsmiljø er derfor viktig for vår virksomhetsstyring.