Staur Fjellbakeri har mange ulike typer stillinger i virksomheten tilknyttet drift og produksjon, administrative støttefunksjoner, salg og marked, produktkontroll, kvalitet, teknisk avdeling og logistikk. Hvis vi ikke har noen ledige stillinger som passer deg for øyeblikket, kan du allikevel sende oss en åpen søknad. Ta kontakt med daglig leder Oddvar Rauø på oddvar@staurfjellbakeri.no så lagrer vi søknad og cv til det åpner seg en relevant stilling.

Spennende mulighet som Produktutvikler

Har du en genuin interesse for baking? Eller har du erfaring som kokk? Liker du å utvikle nye, spennende og smakfulle produkt? Har du interesse for nytenking og innovasjon, testing og prøving? Da kan vår stilling som produktutvikler være midt i blinken for deg.

Stillingen inngår i selskapets produktutviklingsgruppe og vil rapportere direkte til daglig leder.

Se full stillingsutlysning og søk (Finn)

Spennende mulighet som Kvalitetskoordinator

Vi søker etter en dyktig og engasjert kvalitetskoordinator med arbeidsområde innen produktkontroll og produktansvar, dokumentasjon og kvalitetssystem. Du skal sikre at vi til enhver tid følger gjeldende kundekrav, regelverk og standarder innen mattrygghet og kvalitet og dokumenterer i henhold til dette.

Stillingen rapporterer direkte til daglig leder.

Se full stillingsutlysning og søk (Finn)