Biff og tzatziki i våre luftige pitabrød er både kjapt og godt!

Skriv ut oppskriften

Dette trenger du

2 stk pitabrød fra Fjellregionen

150 g biff, strimlet

Litt rødløk

Litt paprika

Litt chili, uten frø

Litt mais

2 ss tzatziki

Slik gjør du

  1. 1
    Sett stekeovnen på 230 °C på over- og undervarme.
  2. 2
    Stek strimlet biff.
  3. 3
    Lag Tzatziki eller bruk ferdig fra butikken.
  4. 4
    Finn frem mais og kutt opp salat, paprika, chili og rødløk.
  5. 5
    Stek brødene på rist midt i ovnen ved 230 °C på over- og undervarme i ca. 4-6 min.
  6. 6
    Pitabrødet åpnes/deles etter steking.

Pitabrød med biffstrimler, salat og tzatziki

Pitabrød med biffstrimler, salat og tzatziki