Kylling er alltid en sikker vinner og spyd like så. Her fyller du spydene inn i grillede tortillabrød og topper med en enkel salsa, rømmedressing og koriander.

Skriv ut oppskriften

Dette trenger du

Tortillabrød

Koriander

Ferdig salsa

Kyllingspyd:

4 stk kyllingfilet

3 dl gresk yoghurt

1 ss chilisaus

1 ss honning

Rømmedressing:

2 dl rømme

2 stk hvitløksfedd, finhakket

Salt, pepper og chiliflak, etter smak

Slik gjør du

  1. 1
    Bland sammen yoghurt, chilisaus og honning. Del kyllingen i terninger og vend inn i yoghurt-dressingen, la den marinere i ca. 30 minutter
  2. 2
    Imens kyllingen marineres blander du sammen rømme, finhakket hvitløk og smaker til med salt, pepper og chiliflak
  3. 3
    Tre kyllingterninger på spyd og grill raskt på høy varme til de er gjennomstekt, snu underveis
  4. 4
    Varm tortillabrødene raskt på grillen rett før servering og fyll med salsa, kyllingspyd og rømmedressing. Topp med frisk koriander

Pølse i tortillabrød med forskjellig topping

Pølse i tortillabrød med forskjellig topping

Pulled pork med syltet rødløk og colseslaw

Pulled pork med syltet rødløk og colseslaw

Kyllingspyd med tortillabrød

Kyllingspyd med tortillabrød

Grillede burgere i tortillabrød med enkelt tilbehør 

Grillede burgere i tortillabrød med enkelt tilbehør