Dette trenger du
Tortillabrød
Gode pølser
Forslag til topping som er godt sammen:
Potetsalat, syltet rødløk og chiliflak
Agurksalat og ruccola
Ketchup, sennep og sprøstekt løk
Slik gjør du
- 1Grill pølsene etter anvisning på pakken.
- 2Varm tortillabrødene raskt på grillen.
- 3Topp med ønsket tilbehør og nyt.
Tips
Alt av tilbehør får man kjøpt ferdig i butikk, men vil du sylte din egen rødløk er dette en enkel sak som kan brukes igjennom hele grillsesongen. Lag litt ekstra som du oppbevarer i kjøleskapet. Rens 2 stk rødløk og kutt i tynne skiver, legg over på ett rent glass. Kok opp 1,5 dl vann, 0,5 eddik og 1 dl sukker, rør til sukkeret er oppløst. Hell den varme laken over rødløken og sett på lokk. Avkjøl først på benken, så i kjøleskap.