Pølse i tortillabrød med forskjellig topping

Skriv ut oppskriften

Dette trenger du

Tortillabrød

Gode pølser

Forslag til topping som er godt sammen:

Potetsalat, syltet rødløk og chiliflak

Agurksalat og ruccola

Ketchup, sennep og sprøstekt løk

Slik gjør du

  1. 1
    Grill pølsene etter anvisning på pakken.
  2. 2
    Varm tortillabrødene raskt på grillen.
  3. 3
    Topp med ønsket tilbehør og nyt.

Tips

Alt av tilbehør får man kjøpt ferdig i butikk, men vil du sylte din egen rødløk er dette en enkel sak som kan brukes igjennom hele grillsesongen. Lag litt ekstra som du oppbevarer i kjøleskapet. Rens 2 stk rødløk og kutt i tynne skiver, legg over på ett rent glass. Kok opp 1,5 dl vann, 0,5 eddik og 1 dl sukker, rør til sukkeret er oppløst. Hell den varme laken over rødløken og sett på lokk. Avkjøl først på benken, så i kjøleskap.

Pølse i tortillabrød med forskjellig topping

Pølse i tortillabrød med forskjellig topping

Pulled pork med syltet rødløk og colseslaw

Pulled pork med syltet rødløk og colseslaw

Kyllingspyd med tortillabrød

Kyllingspyd med tortillabrød

Grillede burgere i tortillabrød med enkelt tilbehør 

Grillede burgere i tortillabrød med enkelt tilbehør