Pulled pork i tortillabrød er en superenkel middag med ferdige komponenter. Fyll varme brød med pulled pork, coleslaw, syltet rødløk, koriander og skvis over litt lime.

Skriv ut oppskriften

Dette trenger du

2 pakker tortillabrød

1 pakke pulled pork

1 pakke ferdig coleslaw

1 pakke ferdig syltet rødløk

Koriander

Lime

Slik gjør du

  1. 1
    Tilbered pulled pork etter anvisning på pakken.
  2. 2
    Varm brødene i ovnen de siste tre minuttene av steketiden til kjøttet.
  3. 3
    Fyll tortillabrød med coleslaw, kjøtt og topp med syltet rødløk, frisk koriander og skvis over lime.

Her kan man selvfølgelig lage sin egen coleslaw og syltet rødløk, men når det finnes så mange gode ferdige produkter har man maten på bordet raskt.

Hjemmelaget coleslaw:

2 stk gulrøtter

0,25 stk hodekål

1 dl majones

1 dl rømme (gjerne rørosrømme)

1 klype salt og pepper (etter smak)

Litt sitronsaft, etter smak

Snitt det grønne fint eller bruk ett rivjern. Legg over i en bolle og tilsett majones, rømme, salt, pepper og sitronsaft. Bland godt og nyt.

Hjemmelaget syltet rødløk:

2 stk rødløk, i tynne skiver

1,5 dl vann

1,5 dl sukker

0,5 dl eddik, klar

Rens og del rødløk i tynne skiver, legg over på ett rent glass. Kok opp vann, sukker og eddik i en kjele og rør til sukkeret er oppløst. ha laken over rødløken og sett på lokk.

Pølse i tortillabrød med forskjellig topping

Pølse i tortillabrød med forskjellig topping

Pulled pork med syltet rødløk og colseslaw

Pulled pork med syltet rødløk og colseslaw

Kyllingspyd med tortillabrød

Kyllingspyd med tortillabrød

Grillede burgere i tortillabrød med enkelt tilbehør 

Grillede burgere i tortillabrød med enkelt tilbehør