Når pizzabunnen er ferdig lager du denne superraskt! Hvit pizza toppet med mozzarella, reinsdyrskav, granateple og ruccola. NAM!

Skriv ut oppskriften

Dette trenger du

1 pakke minipizza

2 dl creme fraiche

salt og pepper, etter smak

150 g Reinsdyrskav

1 stk revet mozzarella

1/2 stk granateple

100 g ruccola

Slik gjør du

  1. 1
    Forvarm ovnen etter anvisning på pakken. Legg minipizza på ett stekebrett med bakepapir, fordel over creme fraiche og krydre med salt og pepper.
  2. 2
    Fordel så over revet mozzarella, reinsdyrskav og sett i ovnen. La det stå i 5-8 minutter til osten er gyllen.
  3. 3
    Imens pizzaene står i ovnen renser du granateple og tar ut steinene. Topp den ferdige pizzaen med granateple og ruccola.

Søtpotetspyd med minipizza

Søtpotetspyd med minipizza

Pisket fetaost med bakte tomater og minipizza

Pisket fetaost med bakte tomater og minipizza

Minipizza på grillen

Minipizza på grillen

Minipizza med reinsdyrskav

Minipizza med reinsdyrskav

Hvitløks- og urtebrød på grillen 

Hvitløks- og urtebrød på grillen