Enkelt og skikkelig digg! Perfekt rask sommermat som trenger minimalt med tid. Her kan man lage mange varianter som faller i smak for liten og stor.

Skriv ut oppskriften

Dette trenger du

Minipizza

Forslag til topping:

Sopp, ost og friske urter

Tomatsaus, mozzarella, parmaskinke, ruccola og pinjekjerner

Tomatsaus, mozzarella, tomat, basilikum

Slik gjør du

  1. 1
    Fordel tomatsaus, ost og ønsket topping på bunnene.
  2. 2
    Grill på indirekte varme, sett på lokk og la de ligge i ca. 5 minutter.
  3. 3
    Topp med friske urter og ruccola.

Tips

Enda mindre pizzaer? Prøv med luftig multibrød!

Søtpotetspyd med minipizza

Søtpotetspyd med minipizza

Pisket fetaost med bakte tomater og minipizza

Pisket fetaost med bakte tomater og minipizza

Minipizza på grillen

Minipizza på grillen

Minipizza med reinsdyrskav

Minipizza med reinsdyrskav

Hvitløks- og urtebrød på grillen 

Hvitløks- og urtebrød på grillen