Dette trenger du
1 pakke minipizza
Søtpotet:
1 stor søtpotet
2 ss god olivenolje
1 ts hvitløkspulver
1 ts chilipulver
1 ts kumin
1 ts paprikakrydder
2 ss flytende honning
Salt og pepper etter smak
Yoghurtdressing:
2 dl yoghurt naturell
0,5 stk agurk, revet
0,5 stk sitron, saften av
1 klype salt
1 ss mynte, finhakket
Slik gjør du
- 1Vask agurk og riv på ett rivjern. Klem ut saften av agurken og bland sammen med yoghurt, sitronsaft, salt og finhakket mynte.
- 2Rens og del søtpotet i terninger, legg over i en kjele, dekk med vann og kok i noen minutter til de er møre men fortsatt faste. Hell av vannet og la de avkjøles noe.
- 3Imens potetene avkjøler seg blander du sammen olivenolje, hvitløkskrydder, chilipulver, kumin, paprikakrydder og flytende honning. Smak til med salt og pepper.
- 4Bland søtpotet-terninger med halvparten av dressingen og tre på grillspyd. Grill på middels varme i noen minutter, snu underveis.
- 5Det siste minuttet varmer du minipizza på grillen.
- 6Ta av spydene, pensle med resten av dressingen og server med grillede minipizza, yoghurtdressing og topp med mer mynte hvis du ønsker det.