Fiskesuppe kan man spise hele året og multibrødene passer perfekt til!

Skriv ut oppskriften

Dette trenger du

2 stk gulrot

1/4 stk sellerirot

300 g laks

200 g scampi eller reker

5,5 dl fiskebuljong

2,5 dl helmelk

1 dl kremfløte

2 ss hvetemel

salt og pepper etter smak

Til servering: gressløk og multibrød

Slik gjør du

  1. 1
    Vask og rens gulrot og selleri, del i små terninger
  2. 2
    Kok opp fiskebuljongen i en passe stor gryte. Tilsett grønnsakene og la det småkoke i ca. 3 minutter. Visp sammen melk og hvetemel i en bolle, hell over i gryten mens du visper hele tiden. La det småkoke i 4-5 minutter
  3. 3
    Skru ned varmen, tilsett sjømat og la det hele trekke i 4-5 minutter. Rør til slutt inn fløten og smak til med salt og pepper
  4. 4
    I mens fisken trekker varmer du multibrødene etter anvisning på pakken eller raskt i pannen

Dryss over gressløk og server suppe med lune multibrød.

Tapaspizza på multibrød

Tapaspizza på multibrød

Multibrød toast

Multibrød toast

Laks med mangosalsa på multibrød

Laks med mangosalsa på multibrød

Enkel høstsuppe med multibrød

Enkel høstsuppe med multibrød

Enkel fiskesuppe med multibrød 

Enkel fiskesuppe med multibrød