Dette trenger du
1 pakke multibrød
1 ss olivenolje
2 fedd hvitløk, finhakket
1 stk gul løk, grovhakket
1 ss tomatpure
400 g hakkede tomater
1 l kyllingkraft
1/2 stk squash, i skiver
1 pakke italienske kjøttboller (ca 300 g)
Salt og pepper
Revet parmesan
Persille, grovhakket
Slik gjør du
- 1Varm opp olivenolje i en stor gryte. Tilsett løk, hvitløk og fres litt før du tilsetter tomatpure. Rør godt sammen
- 2Så tilsetter du hakkede tomater, kyllingkraft og lar det putre i 10-15 minutter
- 3Tilsett squash, kjøttboller og la det stå til kjøttbollene er gjennomkokte eller varme. (kommer an på om du bruker ferske eller ferdigkokte) Smak til med salt og pepper
Varm brødene etter anvisning på pakken og topp suppen med grovhakket persille og parmesan.