Brød og suppe hører sammen, denne enkle suppen smaker ekstra godt med brød som kan dyppes ned i kraften og suge til seg alt det digge.

Skriv ut oppskriften

Dette trenger du

1 pakke multibrød

1 ss olivenolje

2 fedd hvitløk, finhakket

1 stk gul løk, grovhakket

1 ss tomatpure

400 g hakkede tomater

1 l kyllingkraft

1/2 stk squash, i skiver

1 pakke italienske kjøttboller (ca 300 g)

Salt og pepper

Revet parmesan

Persille, grovhakket

Slik gjør du

  1. 1
    Varm opp olivenolje i en stor gryte. Tilsett løk, hvitløk og fres litt før du tilsetter tomatpure. Rør godt sammen
  2. 2
    Så tilsetter du hakkede tomater, kyllingkraft og lar det putre i 10-15 minutter
  3. 3
    Tilsett squash, kjøttboller og la det stå til kjøttbollene er gjennomkokte eller varme. (kommer an på om du bruker ferske eller ferdigkokte) Smak til med salt og pepper

Varm brødene etter anvisning på pakken og topp suppen med grovhakket persille og parmesan.

Tapaspizza på multibrød

Tapaspizza på multibrød

Multibrød toast

Multibrød toast

Laks med mangosalsa på multibrød

Laks med mangosalsa på multibrød

Enkel høstsuppe med multibrød

Enkel høstsuppe med multibrød

Enkel fiskesuppe med multibrød 

Enkel fiskesuppe med multibrød