Dette trenger du
4 stk multibrød
4 ss pizzasaus
1 stk fersk mozzarella, i skiver
50 g chorizo, i skiver
0,5 stk rødløk, i skiver
1 håndfull sorte oliven, delt i 2
Topping, valgfri:
Frisk persille
Manchego ost, i skiver
Slik gjør du
- 1Forvarm ovnen til 230 grader.
- 2Legg multibrødene på en stekeplate med bakepapir.
- 3Fordel over pizzasaus, mozzarella, pølse, løk og oliven.
- 4Sett inn i forvarmet ovn og stek i ca. 6-8 minutter til osten er smeltet.
- 5Topp med frisk persille og tynne skiver av manchego.
Tips til hjemmelaget potetsalat
Har du potetrester er det perfekt å bruke i potetsalat. Bland sammen rømme, sitronsaft og litt majones. Smak til med urter, salt og pepper. Del potetene i terninger og bland inn i rømmen.