Tapaspizza er perfekt til selskaper, eller en kosekveld hjemme. Her bruker vi multibrødene som gjør hver bit enda mer mettende. Kombinasjonen av chorizo, oliven, mozzarella og rødløk gjør dette til en pizza som faller i smak hos de fleste.

Skriv ut oppskriften

Dette trenger du

4 stk multibrød

4 ss pizzasaus

1 stk fersk mozzarella, i skiver

50 g chorizo, i skiver

0,5 stk rødløk, i skiver

1 håndfull sorte oliven, delt i 2

Topping, valgfri:

Frisk persille

Manchego ost, i skiver

Slik gjør du

  1. 1
    Forvarm ovnen til 230 grader.
  2. 2
    Legg multibrødene på en stekeplate med bakepapir.
  3. 3
    Fordel over pizzasaus, mozzarella, pølse, løk og oliven.
  4. 4
    Sett inn i forvarmet ovn og stek i ca. 6-8 minutter til osten er smeltet.
  5. 5
    Topp med frisk persille og tynne skiver av manchego.

Tips til hjemmelaget potetsalat

Har du potetrester er det perfekt å bruke i potetsalat. Bland sammen rømme, sitronsaft og litt majones. Smak til med urter, salt og pepper. Del potetene i terninger og bland inn i rømmen.

Tapaspizza på multibrød

Tapaspizza på multibrød

Multibrød toast

Multibrød toast

Laks med mangosalsa på multibrød

Laks med mangosalsa på multibrød

Enkel høstsuppe med multibrød

Enkel høstsuppe med multibrød

Enkel fiskesuppe med multibrød 

Enkel fiskesuppe med multibrød