Drømmer du om Middelhavet? Med denne smakfulle vegetarpizzaen kommer du litt nærmere.

Skriv ut oppskriften

Dette trenger du

1 stk steinovnsbakt pizzabunn

200 g Hvitost

Litt gul paprika

Litt rød paprika

Litt chili

1/2 avocado

1/4 rødløk

Litt soltørket tomat

3 ss babyspinat

150 g feta

Tomatsaus

Slik gjør du

  1. 1
    Sett på stekeovnen og lag eller finn frem tomatsaus
  2. 2
    Del småtomat i to, avocado og feta i terninger, chili og paprika i skiver
  3. 3
    Stek bunn med tomatsaus, hvitost og småtomater ved 230 °C på over- og undervarme i ca. 6-10 min til den er gyllen
  4. 4
    Topp med feta, avcado, rødløk, paprika, babyspinat og soltørket tomat

Tips

Server gjerne Tzatziki til.

Spicy pizza med chorizo og Bufarost

Spicy pizza med chorizo og Bufarost

Pizza med spekeskinke og parmesan

Pizza med spekeskinke og parmesan

Enkel pizza med rørosrømme, blåmugg og pære

Enkel pizza med rørosrømme, blåmugg og pære

Nutellapizza med pinjekjerner og friske bær

Nutellapizza med pinjekjerner og friske bær

Nacho pizza med lime og marinert kylling

Nacho pizza med lime og marinert kylling

Middelhavspizza med avocado og feta (vegetar)

Middelhavspizza med avocado og feta (vegetar)

Hvit pizza med røkt ørret, vårløk og grønt eple

Hvit pizza med røkt ørret, vårløk og grønt eple

Dessertpizza med ostekrem og fersken

Dessertpizza med ostekrem og fersken