Pizza med spekeskinke er alltid en vinner. Toppet med parmesan og ruccola blir dette en veldig god pizza med mye smak.

Skriv ut oppskriften

Dette trenger du

1 stk steinovnsbakt pizzabunn

6 skiver spekeskinke

6 stk cherrytomater

200g hvitost

1 ss pinjekjerner, ristet

Litt ruccola

Litt parmesan, revet

Pizzasaus

Slik gjør du

  1. 1
    Sett på stekeovnen og finn frem eller lag tomatsaus.
  2. 2
    Del cherrytomater i skiver og rist pinjekjerner.
  3. 3
    Stek bunn med saus og hvitost ved 230 °C på over- og undervarme i ca. 6-10 min til den er gyllen.
  4. 4
    Topp med skinke, tomat, ruccola, pinjekjerner og parmesan.

Tips

Denne er også god med hvit pizzasaus!

Spicy pizza med chorizo og Bufarost

Spicy pizza med chorizo og Bufarost

Pizza med spekeskinke og parmesan

Pizza med spekeskinke og parmesan

Enkel pizza med rørosrømme, blåmugg og pære

Enkel pizza med rørosrømme, blåmugg og pære

Nutellapizza med pinjekjerner og friske bær

Nutellapizza med pinjekjerner og friske bær

Nacho pizza med lime og marinert kylling

Nacho pizza med lime og marinert kylling

Middelhavspizza med avocado og feta (vegetar)

Middelhavspizza med avocado og feta (vegetar)

Hvit pizza med røkt ørret, vårløk og grønt eple

Hvit pizza med røkt ørret, vårløk og grønt eple

Dessertpizza med ostekrem og fersken

Dessertpizza med ostekrem og fersken