Hvis du er på utkikk etter en pizza med et lite spark, er denne spicy varianten med chorizo og Bufarost absolutt verdt å prøve!

Skriv ut oppskriften

Dette trenger du

1 stk steinovnsbakt pizzabunn fra Fjellregionen

200 g bufarost

Litt vårløk

1/4 rødløk

230 g chorizo (spicy type)

4 skiver gul paprika

4 skiver rød paprika

4 skiver grønn paprika

Tomatsaus

Slik gjør du

  1. 1
    Sett på stekeovnen og lag eller finn frem tomatsaus.
  2. 2
    Del paprika og rødløk og vårløk i skiver.
  3. 3
    Stek bunn med saus, ost, chorizo, cherrytomat, rødløk og paprika ved 230 °C på over- og undervarme i ca. 6-10 min til den er gyllen.
  4. 4
    Topp med vårløk og spinat eller ruccola.

Spicy pizza med chorizo og Bufarost

Spicy pizza med chorizo og Bufarost

Pizza med spekeskinke og parmesan

Pizza med spekeskinke og parmesan

Enkel pizza med rørosrømme, blåmugg og pære

Enkel pizza med rørosrømme, blåmugg og pære

Nutellapizza med pinjekjerner og friske bær

Nutellapizza med pinjekjerner og friske bær

Nacho pizza med lime og marinert kylling

Nacho pizza med lime og marinert kylling

Middelhavspizza med avocado og feta (vegetar)

Middelhavspizza med avocado og feta (vegetar)

Hvit pizza med røkt ørret, vårløk og grønt eple

Hvit pizza med røkt ørret, vårløk og grønt eple

Dessertpizza med ostekrem og fersken

Dessertpizza med ostekrem og fersken