Det beste fra to verdener – tacofredag og lørdagspizza på samme tid! Bruk gjerne restene fra tacoen.

Skriv ut oppskriften

Dette trenger du

1 stk steinovnsbakt pizzabunn

200 g kyllingfilet

Litt marinade eller bbq-saus

Litt pinjekjerner, ristet

1 stk lime

12 stk nachos chips

8 stk cherrytomater

Litt chili

Litt vårløk

Litt rødløk

Tomatsaus

Slik gjør du

  1. 1
    Strimle, mariner og stek kyllingfilet (evt. kjøp ferdigkrydret og stekt).
  2. 2
    Sett på stekeovnen og lag eller finn frem tomatsaus.
  3. 3
    Del cherrytomat og lime i båter og rist pinjekjerner lett gylne.
  4. 4
    Stek bunn med saus, hvitost, rødløk, vårløk, cherrytomat, chili og nachos ved 230 °C på over- og undervarme i ca. 6-10 min til den er gyllen.
  5. 5
    Topp med pinjekjerner og server med limebåtene ved siden av.

Tips

Server gjerne rømme og salsa til

Spicy pizza med chorizo og Bufarost

Spicy pizza med chorizo og Bufarost

Pizza med spekeskinke og parmesan

Pizza med spekeskinke og parmesan

Enkel pizza med rørosrømme, blåmugg og pære

Enkel pizza med rørosrømme, blåmugg og pære

Nutellapizza med pinjekjerner og friske bær

Nutellapizza med pinjekjerner og friske bær

Nacho pizza med lime og marinert kylling

Nacho pizza med lime og marinert kylling

Middelhavspizza med avocado og feta (vegetar)

Middelhavspizza med avocado og feta (vegetar)

Hvit pizza med røkt ørret, vårløk og grønt eple

Hvit pizza med røkt ørret, vårløk og grønt eple

Dessertpizza med ostekrem og fersken

Dessertpizza med ostekrem og fersken