Det perfekte tilbehøret eller skikkelig godt alene! Minipizza er perfekt å slenge på grillen, enda bedre hvis man topper med hvitløk, urter og olje.

Skriv ut oppskriften

Dette trenger du

1 pakke minipizza

3 ss god olivenolje

2 fedd hvitløk, knust

2 ss finhakket urter (f.eks. oregano, persille eller basilikum)

Salt, etter smak

Slik gjør du

  1. 1
    Finhakk urter og varm opp olje i en liten kjele på middels varme
  2. 2
    Knus hvitløksfedd med undersiden av en kjele, legg i oljen og la det ligge i ca. 1 minutt, snu underveis
  3. 3
    Ta kjelen av platen, fjern hvitløksfedd og rør inn finhakket urter
  4. 4
    Varm minipizza på grillen på begge sider, fjern fra grillen og pensle med oljeblandingen. NYT!

Tips

Du kan også varmebehandle minipizzaen i stekeovnen.

Søtpotetspyd med minipizza

Søtpotetspyd med minipizza

Pisket fetaost med bakte tomater og minipizza

Pisket fetaost med bakte tomater og minipizza

Minipizza på grillen

Minipizza på grillen

Minipizza med reinsdyrskav

Minipizza med reinsdyrskav

Hvitløks- og urtebrød på grillen 

Hvitløks- og urtebrød på grillen