Pisket fetaost er bare utrolig godt sammen med bakte tomater. Den perfekte sommermat servert med nydelig brød.

Skriv ut oppskriften

Dette trenger du

Minipizza

Bakte tomater:

250 g cherrytomater

2 fedd hvitløk, i skiver

Friske urter som timian og oregano

0,75 dl olivenolje

En klype salt

Pisket fetaost

200 g fetaost

2 ss olivenolje

2 ss vann

Slik gjør du

  1. 1
    Forvarm ovnen til 150 grader. Legg tomatene over i en ildfast form, topp med olivenolje, urter og salt, bland sammen og stek i ovnen i ca. 20 minutter.
  2. 2
    Imens tomatene står i ovnen smuldrer du fetaost i en bolle og pisker sammen med olivenolje og litt vann.
  3. 3
    Brødene kan varmes i ovn etter anvisning på pakken eller varmes lett på grillen.

Søtpotetspyd med minipizza

Søtpotetspyd med minipizza

Pisket fetaost med bakte tomater og minipizza

Pisket fetaost med bakte tomater og minipizza

Minipizza på grillen

Minipizza på grillen

Minipizza med reinsdyrskav

Minipizza med reinsdyrskav

Hvitløks- og urtebrød på grillen 

Hvitløks- og urtebrød på grillen