Dessertpizza er gøy og et godt alternativ til kake. Med ferdig steinovnsbakt pizzabunn er denne herligheten ferdig på et blunk.

Skriv ut oppskriften

Dette trenger du

1 stk steinovnsbakt pizzabunn

Litt Melis

1 stk kremost naturell

2 ss blåbær

2 stk fersken

Litt mynteblad

Slik gjør du

  1. 1
    Sett på stekeovnen på 230 °C på over- og undervarme
  2. 2
    Bland kremost med 1 ss melis
  3. 3
    Stek bunnen (uten noe på) i ca. 6-10 min til den er gyllen
  4. 4
    Påfør ostekrem fra punkt 2
  5. 5
    Topp med fersken, blåbær og mynteblad

Spicy pizza med chorizo og Bufarost

Spicy pizza med chorizo og Bufarost

Pizza med spekeskinke og parmesan

Pizza med spekeskinke og parmesan

Enkel pizza med rørosrømme, blåmugg og pære

Enkel pizza med rørosrømme, blåmugg og pære

Nutellapizza med pinjekjerner og friske bær

Nutellapizza med pinjekjerner og friske bær

Nacho pizza med lime og marinert kylling

Nacho pizza med lime og marinert kylling

Middelhavspizza med avocado og feta (vegetar)

Middelhavspizza med avocado og feta (vegetar)

Hvit pizza med røkt ørret, vårløk og grønt eple

Hvit pizza med røkt ørret, vårløk og grønt eple

Dessertpizza med ostekrem og fersken

Dessertpizza med ostekrem og fersken