Glem sjokoladekake – her er den nye favoritten! Med ferdig steinovnsbakt pizzabunn er denne desserten klar på et blunk.

Skriv ut oppskriften

Dette trenger du

1 stk steinovnsbakt pizzabunn

Nutella

1 ss pinjekjerner (eller nøtter)

Mini marshmallows

3 ss friske bær, f.eks. bringebær og blåbær

Litt melis, som pynt

Slik gjør du

  1. 1
    Sett på stekeovnen og varmebehandle pinjekjerner og mini marshmallows.
  2. 2
    Finn frem og del opp ønskede bær.
  3. 3
    Stek bunnen (uten noe på) ved 230 °C på over- og undervarme i ca. 6-10 min til den er gyllen.
  4. 4
    Avkjøl litt og smør på Nutella.
  5. 5
    Topp med bær, pinjekjerner og mini marshmallows.

Tips

Server gjerne med iskremkuler og pisket krem.

Spicy pizza med chorizo og Bufarost

Spicy pizza med chorizo og Bufarost

Pizza med spekeskinke og parmesan

Pizza med spekeskinke og parmesan

Enkel pizza med rørosrømme, blåmugg og pære

Enkel pizza med rørosrømme, blåmugg og pære

Nutellapizza med pinjekjerner og friske bær

Nutellapizza med pinjekjerner og friske bær

Nacho pizza med lime og marinert kylling

Nacho pizza med lime og marinert kylling

Middelhavspizza med avocado og feta (vegetar)

Middelhavspizza med avocado og feta (vegetar)

Hvit pizza med røkt ørret, vårløk og grønt eple

Hvit pizza med røkt ørret, vårløk og grønt eple

Dessertpizza med ostekrem og fersken

Dessertpizza med ostekrem og fersken